Felle brand verwoest leegstaand pand in Muntendam + VIDEO

Muntendam – Op de middag van vrijdag 12 januari is brand uitgebroken in een leegstaand pand aan de Bovenweg ter hoogte van de aansluiting met de Wethouder Venemasingel in Muntendam. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar al snel werd duidelijk dat er geen redden aan was. De brandweer laat de woning gecontroleerd uitbranden. De eerste verdieping is al volledig ten prooi gevallen aan de vlammen en naar binnen ingestort.

De politie onderzoekt een mogelijke brandstichting. Enkele omwonenden verklaren tegenover onze correspondent dat zij jeugd hebben zien wegrennen waarna er korte tijd later rook uit het pand kwam. De politie wil dit niet bevestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: