Overig

Waarnemend burgemeester Rein Munniksma van Midden-Groningen plakt nieuwe stickers op borden

Midden-Groningen – Waarnemend burgemeester Rein Munniksma heeft woensdagmiddag de eerste stickers geplakt op de nieuwe borden van de gemeente Midden-Groningen. Sinds 1 januari 2018 zijn Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren samengevoegd. Er worden stickers over de bestaande borden heen geplakt. Leuk detail; de van oorsprong Friese burgemeester kreeg een Groningen-Sjaal omgeknoopt door een omstander. Het is de bedoeling dat ook in andere dorpen en plaatsen de stickers snel zullen worden geplakt.

Volg nu ook onze andere website; www.ditismiddengroningen.nl. Op deze website vind u al het nieuws uit de gemeente Midden-Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *