Gezellig vliegtuig spotten loopt anders: Persfotograaf slaat ‘mede-spotter’ bloedneus tijdens landing Boeiing 747 op Eelde Airport

Eelde Airport – Op dinsdag 13 maart heeft een persfotograaf een mede-vliegtuigspotter een bloedneus geslagen. Tijdens de landing van de eerste Boeiing 747 ooit op Eelde ging de fotograaf op de voet van het slachtoffer staan. De man duwde uit reflex de fotograaf van zich af en zei dat hij moest uitkijken. Zonder twijfel sloeg de fotograaf de man vervolgens een bloedneus. De fotograaf maakte zich kort daarop uit de voeten. Veel mensen waren getuige van het voorval. De man is opgevangen door andere spotters. Of hij aangifte gaat doen is nog niet bekend.

Foto: Een foto van de eerste Boeiing 747 op Eelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: