Brandweer schaalt af; rook kan toenemen wegens actief blussen

Winschoten – De brandweer is op dit moment de brandende stapel nu actief aan het afblussen. ‘Hierdoor zal de rook toenemen. Indien u last heeft van de rook sluit dan ramen en deuren en schakel mechanische ventilatie uit’Aldus Matthijs Noordhoff, persvoorlichter van de brandweer tegenover OldambtNu.nl

Volgens Noordhoff is de brandweer langzamerhand aan het afschalen. ‘We laten hierbij meerdere voertuigen terug naar hun post gaan, een klein aantal korpsen blijven achter om de werkzaamheden af te ronden.’

De brandweer hoopt aan het einde van deze middag in welk geval begin van de avond klaar te zijn met nablussen van de brand.

Foto’s en tekst: Oldambtnu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: