Twee gewonden bij bizar ongeval tussen twee auto’s en scooter in Kropswolde

Kropswolde – De hulpdiensten zijn dinsdag 3 april uitgerukt voor een ongeval op de Energieweg in Kropswolde. Aldaar heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s en een scooter. De scooter reed met twee personen erop op het fietspad toen deze door de donkergrijze auto werd aangetikt. De twee personen op de scooter werden hierdoor gelanceerd en kwamen tegen een toevallig passerende auto aan. Beide personen welke op de scooter zaten raakten gewond en zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een omstander waren alle betrokken op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: