Twee gewonden bij ongeval op kruising in Zuidbroek ; traumahelikopter ingezet + VIDEO

Zuidbroek – Op dinsdag 3 april zijn twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst op de kruising van de Burgemeester Omtaweg en de Nieuwe Spitsbergerweg bij Zuidbroek. Hierbij is één van de betrokkenen zwaargewond geraakt. De hulpdiensten werden tien minuten na half acht gealarmeerd voor het ongeval. Ook een traumahelikopter is opgeroepen en ter plaatse gekomen. Hoe het ongeval is gebeurd is niet bekend. Een inzittende van de auto welke in de sloot is beland is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster uit de andere auto is wel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: