BrandenBrandweer

Twee gewonden na brand in flatgebouw in Hoogezand; mogelijk brandstichting

Hoogezand – Op zaterdag 5 mei rond half 5 is er brand ontstaan in een flatgebouw aan de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand. De politie heeft enkele mensen uit de flat gewekt en naar buiten begeleid. Een bewoner nam zijn kat mee toen hij zijn woning moest verlaten. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele flat vol rook. Al snel bleek het om een (of meerdere) klein brandje in de kelder te gaan. Er stond een berg afval in brand. Bij de brand zijn twee personen gewond geraakt; zij hebben teveel rook ingeademd. De gewonden zijn een meneer en een mevrouw. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie neemt de zaak hoog op; het is niet voor het eerst dat er brand is in de flat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *