Voetgangster gewond bij zware aanrijding op Gorechtlaan in Hoogezand; traumahelikopter ingezet

Hoogezand – Op het einde van de ochtend van zondag 13 mei heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Gorechtlaan in Hoogezand. Een meisje werd hier geschept door een witte personenauto toen zij de Gorechtlaan overstak. De auto reed op de Gorechtlaan toen het na het passeren van de spoorwegviaduct bij het station Martenshoek en voor de rotonde met de Horstlaan/Industrieweg/Meint Veningastraat mis ging. Op de plaats van de aanrijding is geen oversteekplaats of voetpad. Mogelijk kwam het meisje vanaf het station Martenshoek en wou ze oversteken naar een busstation, het treinverkeer ligt stil en er is vervangend vervoer per bus.

Het mobiel medisch team van het UMCG kwam per traumahelikopter ter plaatse om het ambulance personeel te assisteren. Het slachtoffer is na een korte behandeling op de plaats van het ongeval onder begeleiding van de trauma arts per ambulance naar een trauma centrum in de regio vervoerd.

De betrokken personenauto is zwaar beschadigd geraakt. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval, de Gorechtlaan is afgesloten voor al het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: