112KortPolitiePolitieberichten

Politie zoekt getuigen van inbraken in Zuidbroek en Hoogezand

Hoogezand / Zuidbroek –  De politie Midden-Groningen is op zoek naar getuigen van twee inbraken in Zuidbroek en Hoogezand. Op dinsdag 15 mei 2018 tussen 05:00 uur en 05:30 uur heeft er een poging inbraak plaatsgevonden bij een woning aan de Burgemeester van Roijenstraat Oost in Hoogezand. In de nacht van dinsdag 15 mei op woensdag 16 mei is er ingebroken in een woning aan de Huygensstraat in Zuidbroek.
De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Verder waarschuwt de politie ervoor dat mede door het warme weer er meer inbraken plaatsvinden omdat mensen veelal ramen en deuren open laten om voor verkoeling te zorgen. De politie adviseert om ramen en deuren toch echt te sluiten bij het verlaten van de woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *