Pokémon Go spelers dragen vermiste vrouw over aan politie in Veendam

Veendam –  Spelers van het interactieve spel Pokémon Go komen af en toe negatief in het nieuws, afgelopen dinsdag hebben een aantal spelers in Veendam een paar goede daden verricht.
Tijdens het spelen van het spel in centrum van Veendam kwam een viertal spelers dinsdagavond in gesprek met een verwarde vrouw. Na wat gesprekken met de betreffende vrouw besloten Charonni, Cherelle, Mariska en Robin de politie in te schakelen. De vrouw bleek vermist te zijn en de politie heeft haar uiteindelijk veilig thuis kunnen brengen.

Nog maar amper van deze bijzondere ervaring bekomen, troffen de spelers een man uit Frankrijk en zijn bejaarde moeder. Dit stel was niet in het bezit van de juiste sleutels van het appartementencomplex waar zij moesten zijn. Aangezien het al koud begon te worden, werden er door het viertal telefoontjes gepleegd naar de politie en Vestal. Uiteindelijk – na drie uur in de kou te hebben gestaan – maar op diverse deurbellen gedrukt bleek er gelukkig toch nog een buurtbewoner te zijn die reageerde en moeder en zoon konden het appartementencomplex binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: