Overig

Vernielingen teisteren organisatie ‘Dag van het Park’ in Hoogezand

Hoogezand – De organisatie van de ‘Dag van het Park’ in Hoogezand zit met de handen in het haar. Vanochtend vroeg is op Facebook een bericht geplaatst dat er vernielingen zijn gepleegd. Vrijdag zijn alvast enkele dingen klaargezet voor de dag van het park, welke zondag gehouden wordt.

Een Dixi is in de grote vijver gegooid en borden zijn vernield. Tevens is het slot van het toegangshek van het NME volledig vernield. In alle haast zullen daarvoor vanochtend vernieuwingen voor moeten worden aangebracht.

De organisatie voelt zich bedroef is op Facebook te lezen.
“Alle, vele, inspanningen ten spijt, die nu éénmaal horen bij het organiseren van een dergelijk groot evenement, is de aanloop er naar toe erg bedroevend te noemen!!!”

De organisatie houdt haar hart vast, als vanavond de opbouw voor morgen gereed is. Zullen er dan weer vernielingen plaatsvinden? Een aantal inwoners van Hoogezand biedt zich op Facebook aan om vannacht te surveilleren in het park.

 

Foto’s: Facebook NME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *