AmbulanceBrandenBrandweerBuiten de regioPolitie

Grote brand verwoest appartement in seniorencomplex Winschoten

Winschoten – Op vrijdag 29 juni is er omstreeks 18:15 uur brand ontstaan in een appartement aan de Blijhammerstraat in Winschoten. Toen de hulpdiensten arriveerden sloegen de vlammen uit een woning van een seniorencomplex. De brandweer is gestart met blussen en heeft opgeschaald naar het sein ‘grote brand’ en ‘GRIP 1’. Het gehele complex is door de hulpdiensten ontruimd. De bewoners worden elders opgevangen, aldus de brandweer op Twitter.

Volgens de brandweer zou er mogelijk nog een persoon in de woning zijn. Daarom werd uit voorzorg ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die inzet is inmiddels gecanceld. Rond 19:00 uur meldde de brandweer dat de brand onder controle is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d