BrandenBrandweerPolitiePolitieberichten

UPDATE: Persoon overleden bij uitslaande brand in seniorencomplex in Winschoten + VIDEO

Winschoten – (update): De brandweer laat zojuist via Twitter weten dat één persoon bij de brand is omgekomen. Een andere bewoner van het complex is ter controle onder behandeling van ambulancepersoneel gesteld. De politie doet momenteel onderzoek naar de brand.

Eerder bericht:
Winschoten – Op vrijdag 29 juni is er omstreeks 18:15 uur brand ontstaan in een appartement aan de Blijhammerstraat in Winschoten. Toen de hulpdiensten arriveerden sloegen de vlammen uit een woning van een seniorencomplex. De brandweer is gestart met blussen en heeft opgeschaald naar het sein ‘grote brand’ en ‘GRIP 1’. Het gehele complex is door de hulpdiensten ontruimd. De bewoners worden elders opgevangen, aldus de brandweer op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *