Open dag Brandweer Hoogezand-Sappemeer groot succes!

Hoogezand – Op zaterdag 30 juni organiseert de brandweer in Hoogezand-Sappemeer een open dag. De kazerne opende om tien uur de deuren voor geïnteresseerden. De officiële opening werd gedaan door burgemeester Rein Munniksma en Brandweerman Sam. Diverse oude brandweervoertuigen stonden voor de kazerne gestationeerd. Op het binnenterrein worden oefening gehouden waarbij het publiek kan meekijken. Ook op het terrein van de gemeente en het terrein van Harms Autoschades staan voertuigen uitgestald. Kinderen kunnen zelf met een brandslang spuiten, een tochtje maken met de brandweer- of politieboot en een fietsvelg kapot knippen met een hydraulische tang.

De open dag duurt nog tot 16.00 zaterdagmiddag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: