112KortAmbulanceOngevallenPolitie

UPDATE: Kilometerslange file op A7 richting Hoogezand na aanrijding

Westerbroek – Op de middag van dinsdag 17 juli heeft rond twintig voor vijf een verkeersongeval plaatsgevonden op de A7 vanaf Groningen in de richting van Foxhol. Tussen het knooppunt Westerbroek en Foxhol ging het vlak voor de viaduct van de Engelberterweg mis. Bij het ongeval zijn vijf personenauto’s en één vrachtwagen betrokken. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen en controleert nu de inzittenden van de betrokken voertuigen, of er personen gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk.

Het verkeer kan over één rijstrook langzaam passeren door gedeeltelijk door de berm te rijden. Op dit moment staat een file van ongeveer 5 kilometer vanuit Groningen. Ook het verkeer op het knooppunt Westerbroek ondervindt hinder van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *