Geen categorie

Drukke nacht voor brandweer; autobrand en flatbrand aan Ferdinand Bolstraat + VIDEO

Hoogezand – Het was in de nacht van woensdag 26 op donderdag  l27 juli twee keer raak bij een flat aan de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand. Rond 01.45 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand in een flat aan de Ferdinand Bolstraat. Dit is de flat waar dit jaar al 3 keer eerder afval in brand is gestoken in de kelder. Twee uur later, iets na 04.00 uur, is de brandweer wederom opgeroepen voor een brand in dezelfde straat. Ditmaal ging er voor de deur van de flat waar eerder brand was een auto in vlammen op. Bewoners zijn ten einde raad en geven aan dat ze erg slecht slapen door de branden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand; maar volgens een buurtbewoner is de brand begonnen bij een voorwiel, wat mogelijk duidt op brandstichting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *