BrandenBrandweerPolitie

Alweééér twee keer brand in omgeving van Ferdinand Bolstraat in Hoogezand; buurtbewoners geschokt + VIDEO

Hoogezand – In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 juli heeft er weer brand gewoed nabij de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand. De brand woedde op de kruising met de Bartholomeus van der Helststraat in Hoogezand. Dit maal was een busje van een bedrijf volledig in vuur en vlam. De brandweer heeft het busje geblust en de politie heeft alles geregistreerd. Tegelijk met de melding van de autobrand was het ook raak een straat verderop. Aan de Winkelhoek stond een papiercontainer tegen de gevel van een flat in brand. Ook deze brand is geblust door de brandweer en volledig geregistreerd door de politie. De buurt zegt slecht te slapen omdat er de laatste tijd vaak brand is in de Ferdinand Bolstraat; afgelopen week nog brandde een auto uit en was er voor de vierde keer in een half jaar brand in de kelder van een portiekflat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *