112KortBrandenBrandweerPolitie

Omstander blust brand in camper aan Meint Veningastraat in Hoogezand

Hoogezand – Een omstander heeft woensdag aan het begin van de middag een brand in een camper geblust aan de Meint Veningastraat in Hoogezand. De bestuurder van de camper zette zijn mobiele huis aan de kant toen hij de brand ontdekte.

De omstander, eigenaar van een winkel tegenover de plaats des onheils, bedacht zich geen moment en heeft met twee brandblussers de brand grotendeels geblust. De brandweer heeft dit later overgenomen. Korte tijd was er gevaar voor de omgeving omdat er mogelijk nog een gasfles in de camper stond. Deze is er inmiddels uit. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *