AmbulanceBrandenBrandweerOverigPolitie

[VIDEO] Brandweer redt twee personen van balkon bij flatbrand in Hoogezand

Hoogezand – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer heeft twee personen van een balkon gered bij een woningbrand aan de De Genestetlaan in Hoogezand. De brand was uitgebroken op de derde verdieping.

Door de rook in het trappenhuis konden bewoners van de vierde (en tevens bovenste) verdieping niet naar beneden komen. De brandweer heeft ze tot hun redding geadviseerd hoe te handelen. De twee zijn na het blussen van de brand met de trap naar beneden gebracht omdat dat sneller bleek te gaan dan met de hoogwerker. Zowel de twee personen van het balkon als de bewoner van de uitgebrande woning zijn gecontroleerd in een ambulance. Alleen de bewoner van de uitgebrande woning moest mee naar het ziekenhuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *