OverigPolitie

Doelman FC Groningen ‘van t Padtje’ geraakt na zwartrijden

Kropswolde / Groningen – FC Groningen-doelman Sergio Padt is zondagavond aangehouden nadat hij was betrapt tijdens het zwartrijden in de trein. Volgens het Dagblad van het Noorden zat Padt in de trein van Groningen naar Kropswolde en kon hij tijdens een kaartcontrole geen geldig vervoersbewijs laten zien. Toen de controleurs hem hiervoor een proces verbaal wilden geven ging de FC-keeper even ‘van het Padtje’.

Er ontstond een woordenwisseling en Padt werd aggressief tegen het treinpersoneel. De machinist heeft bij Kropswolde de trein stilgezet en de deuren op slot gelaten totdat de politie gearriveerd was. Padt is meegenomen voor verhoor. Bij het handgemeen verloor de controleur zijn horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *