Overig

Koning Willem-Alexander opent nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda

Scheemda – Hoog bezoek in Scheemda woensdagmiddag; Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe Ommelander Ziekenhuis geopend. Samen met dertig inwoners uit de regio heeft de koning de officiele opening verricht. Na de opening kreeg de koning een rondleiding en heeft hij gesproken met medewerkers van het ziekenhuis. Het ziekenhuis zelf was al sinds eind juni in gebruik genomen. Er was veel media aanwezig bij de opening van het ziekenhuis. Fotograaf Marcel Lameijer stelde ons deze foto’s beschikbaar. Meer foto’s zien? Bekijk dan snel zijn website! 

Doktersdienst

Waarschijnlijk moeten inwoners van Midden-Groningen binnenkort kiezen tussen de huisartsenposten bij het Ommelander Ziekenhuis en de huisartsenpost bij het Martini Ziekenhuis. Er wordt namelijk druk gesproken over het sluiten van de huisartsenpost in Hoogezand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *