Brandweer vormt ‘menselijk schild’ tegen gure wind bij ongeval in Kiel-Windeweer; één gewonde

Kiel-Windeweer – Bij een ernstige aanrijding op de Vossenburg in Kiel-Windeweer (Gr) is een persoon zwaargewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste hij/zij op een boom. De hulpdiensten rukten massaal uit, ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Nadat de brandweer de persoon uit het voertuig had bevrijd is de persoon overgebracht naar de ambulance voor verdere behandeling. Omdat er een zeer harde en koude wind stond heeft brandweerpersoneel een ‘menselijk schild’ gebouw om het slachtoffer in de ambulance tegen de wind te beschermen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: