AmbulanceBrandenBrandweerPolitie

Zeer grote brand bij vleesverwerker in Winschoten; rook in Sappemeer te ruiken

Winschoten – Bij een brand in een vleeswarenfabriek aan de Papierbaan in Winschoten is donderdag een zeer grote brand uitgebroken. De brand is uitgebroken rond het middaguur. Al snel sloegen de vlammen aan alle kanten uit het pand. De brandweer heeft eenheden uit de gehele regio opgeroepen voor het blussen van de brand. Ook wil de brandweer graag voorkomen dat het vuur overslaat naar andere loodsen in de omgeving en daar zijn extra mensen voor nodig.

Diverse scholen hielden vanmiddag de deuren gesloten; leerlingen moesten binnen blijven. Ook een MacDonalds, een Albert Heijn en diverse andere winkels waren gesloten vanwege de hevige rook. Auto’s van het personeel van het bedrijf zijn met een heftruck verplaatst. Het bedrijf moet volledig als verloren worden beschouwd aldus de brandweer.

Beeld: Venema Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *