Kerstmarkt in brandweermuseum en Kwekerij de Klimroos te Sappemeer

Sappemeer [Ingestuurd] – Zaterdag 8 december 2018 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt. Dit jaar in samenwerking met Kwekerij de Klimroos. Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum.

Alle voertuigen en andere brandweermaterialen zijn te bezichtigen tijdens de kerstmarkt. Ook dit jaar is er weer live muziek aanwezig. Krzysztof Groen en Marianne Veenstra komen live diverse nummers ten gehore brengen.

Brandweerman Sam is tussen 11:00 en 11:30, 13:30 tot 14:00 en van 15:30 tot 16:00 aanwezig en de kerstman komt in de middag ook even langs. Kinderen kunnen samen met brandweerman Sam en of de kerstman op de foto.

Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: gehaktbal, broodje hamburger, koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers.

Dus komt allen langs om te genieten van onze kerstmarkt in het brandweermuseum. Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De kerstmarkten zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: