112KortPolitie

Politie zoekt getuigen van aanrijding (met doorrijder) bij Medisch Centrum

Hoogezand– Op dinsdag 11 december 2018 tussen 11.30 uur en 11.45 uur is ter hoogte van het medisch centrum aan de Erasmusweg te Hoogezand een geparkeerde auto aangereden, waarbij de veroorzaker de plaats van het ongeval heeft verlaten. Een getuige waarvan de gegevens onbekend zijn gebleven verklaarde te hebben gezien dat de bestuurder van een zwarte SUV, merk BMW of Mercedes met 2 jonge personen erin, de aanrijding heeft veroorzaak. De bestuurder van genoemde SUV reed hard achteruit tegen de geparkeerde auto van de betrokkene en vervolgens reed hij met gierende banden weg.

Graag komt de politie in contact met getuigen, die het voorval hebben gezien of die de zwarte SUV met verse schade aan de achterzijde van het voertuig hebben gezien. U kunt bellen met het telefoonnummer 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *