PolitiePolitieberichten

Politie treft (nep)wapens aan in woning Hoogezand

Hoogezand – De politie heeft de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de handel en wandel in een woning in Hoogezand. In het huis aan de Groen van Prinstererstraat zouden mogelijk (nep)wapens liggen. Vrijdagmiddag is de politie in de woning geweest en trof een hoeveelheid verboden wapens aan. Zo ging het onder meer om drie stroomstootwapens en enkele niet van echt te onderscheiden vuurwapens. Daarbij zat ook een nep-uzi. In het pand is een 44-jarige man aangehouden.

Nepvuurwapens die lijken op echte vuurwapens zijn verboden. De wapenwetgeving verbiedt deze nep-vuurwapens omdat ze dreigend kunnen overkomen.

Tekst en foto: Politie Ommelanden Midden / Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *