Overig

Directeur Hans Nijland van FC Groningen koopt oliebollen bij Drive-through oliebollenverkoop voor het goede doel in Hoogezand

Hoogezand – Er worden vandaag oliebollen verkocht voor het goede doel. Een heuse drive-through is opgebouwd aan de Tak van Poortvlietstraat in Hoogezand om de verkoop sneller te laten verlopen. Ook algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen komt oliebollen kopen in een heuse oldtimer.
De opbrengst van de verkoop gaat naar het Ouderenfonds en het Ronald McDonald Kinderfonds.
Ook diverse oudere bewoners van de Reensche Compagnie komen (met rollator) door de Drive Through. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Lions Club Midden-Groningen. Ook zin in oliebollen? De drive-through staat er nog de hele dag.
BEELD: Venema Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *