BrandweerPolitie

BREAKING: Mobiele Eenheid treedt hard op tegen relschoppers in Groningen

Groningen – De Mobiele Eenheid heeft zondagavond laat hard opgetreden tegen enkele tientallen relschoppers in de Groningse wijk Paddepoel. De relschoppers zijn al ongeveer twee weken bezig met het stichten van brandjes op straat. Ook wordt er zeer zwaar vuurwerk afgestoken. De politie en de brandweer zijn zaterdag bekogeld met vuurwerk en bierflesjes.

Vanavond was het opnieuw raak en was er een grote bult afval in brand gestoken op de Voermanstraat. De brandweer kon niet in actie komen door de grimmige sfeer. De Mobiele Eenheid heeft de groep uit elkaar gedreven en enkele aanhoudingen verricht. Mogelijk is er bij de charges een agent gewond geraakt; er lag een tijdje een agent op de grond. Kort daarop is deze agent met spoed weggebracht door een politieauto.
De rust keert nu pas terug in de wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *