Geen categorie

Twee gewonden bij steekpartij op Siersteenlaan in Groningen


Groningen – Bij een steekpartij op de Siersteenlaan in Groningen zijn in de nacht van zondag 6 januari twee personen gewond geraakt. De steekpartij vond plaats rond 02:20 uur. Meerdere politie eenheden evenals de ambulancedienst en een mobiel medisch team gingen met spoed ter plaatse. Op de Siersteenlaan had een steekpartij plaatsgevonden waarbij twee personen zwaargewond zijn geraakt. Na een korte behandeling ter plaatse zijn de slachtoffers met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

Rond 03:00 meldde de politie dat één verdachte is aangehouden. Forensisch onderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de toedracht van het incident.

Rond 2.20 uur kwam een melding binnen van een steekincident op de #Siersteenlaan in #Groningen. Zoals het nu lijkt gaat het om twee slachtoffers. Hulpverlening is opgestart. Een slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Een verdachte is aangehouden. De politie doet onderzoek.— Politie Groningen (@polgroningen) 6 januari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *