AmbulancePolitie

Automobilist hindert ambulance tijdens spoedrit; rijbewijs kwijt

Groningen – In de nacht van zaterdag 12 januari reden twee ambulances over de A28 van Assen naar Groningen. Zij vervoerden een patiënt en reden met hoge snelheid en optische en geluidssignalen. Tijdens deze rit werden zij gehinderd door een bestuurder in een personenauto, hij gaf onnodig meerdere malen groot lichtsignalen en haalde de ambulances in om vervolgens voor hen te gaan rijden en vervolgens met hoge snelheid naar Groningen te rijden. Daar kon de 39 jarige bestuurder worden staande gehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hulpverleners komen de gekste en gevaarlijkste reacties tegen als met optische en geluidssignalen gereden wordt.

Tekst: Politie Groningen / Facebook

Een ambulance; niet de ambulance uit het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *