AmbulanceOngevallenPolitie

Auto rijdt door gladheid en laagstaande zon vol over rotonde in Hoogezand ; één gewonde

Hoogezand – Een personenauto met daarin twee inzittenden is vrijdagochtend op de Kielsterachterweg in Hoogezand vol over een rotonde heen gevlogen. Het voertuig is daarbij volgens ooggetuigen (en gezien de schade) tenminste één keer over de kop gevlogen. De bestuurder kon ongedeerd uitstappen; een bijrijdster had minder geluk.. zij moest voor controle mee naar het ziekenhuis. 

Dezelfde ooggetuige meldt ook dat het vlak voor het ongeval had gesneeuwd / gehageld. Hierdoor zou de weg glad zijn geweest. Ook de laagstaande zon (waar je op de plek van de rotonde vol tegenin kijkt) heeft volgens de politie niet meegewerkt.
De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *