PolitiePolitieberichten

UPDATE: Zeven bestuurder met te hoog alcoholpromillage aangehouden na verkeerscontrole

Midden-Groningen / Veendam / Pekela – De politie heeft zaterdag-avond en -nacht een verkeerscontrole gehouden. Er is gestart met een grote controle op de Kerkstraat in Hoogezand. Aldaar zijn vier personen aangehouden met een te hoog promillage alcohol in hun bloed. Deze personen zijn naar het bureau gebracht om nog een blaastest te doen op een ademanalyse apparaat. Om 22.00 stopte de ‘vaste’ controle op de Kerkstraat en hebben de agenten zich verspreid door de gemeenten Midden-Groningen, Veendam en Pekela. Aldaar zijn mensen van de weg geplukt; met resultaat. Er zijn nog drie personen gepakt met teveel alcohol in hun bloed. Ook zijn er drie bestuurders aangehouden in verband met rijden onder invloed van drugs; zij moesten een bloedproef ondergaan.

In totaal moesten er 512 mensen een blaastest afleggen.
Ter info: alle bestuurders welke wij in beeld hebben gebracht mochten doorrijden en ontvingen een BOB-sleutelhanger. Derhalve hebben wij geen kentekens, gezichten, etc. onherkenbaar gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *