AmbulanceBrandenBrandweerPolitie

Brandweer redt twee personen uit brandende woning in Hoogezand + VIDEO

Hoogezand – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gered uit een brandende woning aan de Cartonbaan in Hoogezand. In de hal van de woning was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. De bewoners konden daarom niet via de voordeur naar buiten en zijn met een ladder gered uit via een raam aan de voorzijde van de woning. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Er zit een groot brandgat in de voordeur; de politie doet hier onderzoek naar. Mogelijk is er sprake van brandstichting. De bewoners van de woning zijn in een ambulance onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *