BrandweerOverig

Hulpdiensten in Groningen solidair met slachtoffers en hulpverleners Utrecht; vlag halfstok

Groningen – Bij de brandweerkazerne van de brandweer Groningen aan de Sontweg hangt de vlag half stok. De brandweer en veiligheidsregio die het pand delen doen dit uit solidariteit met de slachtoffers en hulpverleners van het schietincident in Utrecht. 
Gisteren kwamen in Utrecht drie personen om het leven door een schietpartij in een tram. Nog eens vijf anderen raakten gewond. Hulpverleners uit een groot deel van Nederland waren onderweg naar Den Haag om actie te voeren tegen de verhoging van de AOW-leeftijd. Een grote groep hulpverleners uit het Noorden reed net bij Utrecht toen de eerste meldingen binnenkwamen over de schietpartij; zij hebben zich direct bij de Utrechtse collega’s gevoegd en geholpen daar waar zij konden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *