AmbulanceOngevallenPolitie

Gewonde bij aanrijding met drie auto’s op Noorderstraat in Sappemeer

Sappemeer – Bij een kop-staart aanrijding op de Noorderstraat in Sappemeer is donderdagmiddag één gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde tussen de Winkelhoek en de Violenstraat. Volgens ooggetuigen wilde een brommobiel linksaf slaan. De achteropkomende zwarte auto zou dit op tijd gezien hebben; maar de rode personenauto had volgens ooggetuigen niet in de gaten dat er voor hem geremd werd. Eén van de inzittenden is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en gaat mee naar het ziekenhuis voor verder medisch onderzoek. De politie had de weg afgezet; het verkeer moest via de secundaire weg langs het ongeval. Er ontstond een behoorlijke verkeerschaos op de Noorderstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *