Overig

[Ingestuurd] Kunstkring Kropswolde bestaat 40 jaar; 25 mei open dag!

Kropswolde – De Kunstkring Kropswolde bestaat 40 jaar en viert feest! In februari bestond de Kunstkring alweer 40 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren en ook om iedereen de mogelijkheid te geven onze werken te kunnen bekijken, houden wij zaterdag 25 mei a.s. een open dag en expositie van 10.30 tot 16.00 in onze thuisbasis het Kropshuus te Kropswolde. 
Duidelijk zal dan worden dat iedereen veel plezier heeft aan deze hobby en dit op haar eigen manier verwezenlijkt op het witte doek. Ook wordt uiteraard aandacht besteed aan de lessen die wij hebben gehad via verschillende workshops. Wij werden o.a. geïnspireerd en leerden veel van Gerald Schuil, Karin Broekema, Ilona Bruinen, Ursula Duin, Joke Bodewes en Wilma Horlings.
Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit. De toegang is gratis.
Voor de kinderen is er mini schilderworkshop en ook kunnen ze op de foto tussen fleurige zonnebloemen.
Foto: Eigen Foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *