AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Fietser belandt met elektrische fiets onder auto en raakt zwaargewond in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer – Bij een aanrijding tussen een auto en een man op een elektrische fiets is dinsdagmiddag de fietser onder de personenauto terecht gekomen. Het ongeval gebeurde op de Zuidlaarderweg ter hoogte van Nieuwe Compagnie. De fietser reed naar alle waarschijnlijkheid op het fietspad parallel aan de Zuidlaarderweg toen hij werd aangereden door een automobilist(e). De fietser belandde hierdoor met zijn fiets onder de personenauto en moest door de brandweer bevrijdt worden. De brandweer heeft de auto opgelift met hydraulisch gereedschap. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *