BrandenBrandweerPolitie

‘Peentjes zweten’: Brandweer heeft handen vol aan grote brand bij stro-bedrijf in Winschoten

Winschoten – De brandweer had op deze snikhete dinsdagavond de handen vol aan een grote brand bij een stro-fabriek in Winschoten. Door nog onbekende oorzaak is er brand uitgebroken in een filterpijp van het bedrijf. Doordat het gehele bedrijf vol ligt met stro is er vrij snel opgeschaald naar ‘Grote Brand’. Volgens een woordvoerder van de brandweer heeft ook de buitentemperatuur te maken met de snelle opschaling. Er is tevens voor extra frisdrank en drinkwater gezorgd voor de brandweerlieden. Sommige van hen zeggen ‘het is peentjes zweten, dus we doen de jas van ons bluspak maar uit… dit is geen weer om te werken, maar als je plicht roept ga je toch je best doen!’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *