112KortBrandenBrandweerPolitie

Tiental brandmeldingen door vuurkorf in Sappemeer; Margrietpark onder de blauwe rook

Sappemeer – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer moest vrijdagavond uitrukken voor een mogelijke brand bij OBS Het Heidemeer in Sappemeer. Rond de school hing een dikke rooklaag. Meerdere buurtbewoners hadden al met de brandweer gebeld. Na onderzoek door de brandweer bleek er bij de school niets aan de hand te zijn. Tijdens het onderzoek door de brandweer belden meerdere mensen vanuit een flat aan de Noorderstraat; zij hadden last van prikkende ogen en luchtwegen door de rook. Al gauw bleek een vuurkorf achter een woning aan de Noorderstraat de boosdoener die het gehele Margrietpark vol blauwe stinkende rook heeft gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *