Overig

LET OP! Snelweg A7 tussen Zuidbroek en Westerbroek twee weekenden dicht!

Zuidbroek / Westerbroek / Hoogezand – Automobilisten die tussen 30 augustus 19.00 en 2 september 06.00 via de A7 tussen Groningen en Zuidbroek willen moeten omrijden. De snelweg is afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Er wordt groot onderhoud gepleegd aan de snelweg.

Tijdens dit onderhoud worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd en zal er een faunaverbinding onder de snelweg worden geplaatst ter hoogte van Scharmer. Rijkswaterstaat gaat tevens de weg inspecteren en daar waar nodig de vangrails vervangen. Automobilisten moeten omrijden over de Rijksweg-West via Waterhuizen of via de Hoofdweg in Scharmer/Harkstede.

Dit onderhoud zal ook in het weekend van 6 t/m 9 september plaatsvinden. De snelweg is gedurende het onderhoud in beide richtingen afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *