BrandenBrandweer

(UPDATE) Zeer grote uitslaande brand aan Middenstraat in Sappemeer onder controle

Sappemeer – Aan de Middenstraat in Sappemeer heeft in de nacht van maandag op dinsdag een zeer grote brand gewoed. Een loods achter een woning heeft door onbekende oorzaak vlam gevat. De woning en een andere loods welke gekoppeld zijn aan de brandende loods werden door het vuur bedreigd. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand omdat er problemen waren met de waterwinning. Volgens een omwonende zijn er tientallen woningen welke achter de loods liggen ontruimd in verband met rook en vliegvuur. Een woordvoerder van de brandweer kan geen exacte aantallen noemen. Inmiddels (6.25 uur) is de brand onder controle. De woning en de aangrenzende loods zijn gespaard, maar hebben wel veel rook en waterschade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *