BrandenBrandweerPolitie

[VIDEO] Grote uitslaande brand verwoest meerdere appartementen in Hoogezand; geen gewonden

Hoogezand – Een grote uitslaande brand heeft zondagochtend 8 september een appartementencomplex aan de Stationsweg in Hoogezand verwoest. Het huis, omgebouwd tot meerdere woningen, stond bij aankomst van de brandweer vol rook. Toen de brandweer begon met blussen sloegen de vlammen aan alle kanten uit het pand. Zover bekend heeft iedereen veilig het pand kunnen verlaten. De bewoners staan geschrokken te kijken hoe hun eigendommen totaal vernield raken. De brandweer heeft meerdere tankautospuiten en een hoogwerker ingezet om de brand te blussen. Ook is er een grootwatertransport aangelegd om extra water te kunnen aanvoeren. De treinen op het naastgelegen spoor kunnen vooralsnog blijven rijden. De oorzaak van de brand is volgens de brandweer moeilijk te achterhalen; alles is totaal vernield. Twee katten welke vermist waren zijn in goede gezondheid aangetroffen meldt de brandweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *