112KortOverig

N860 bij Westerbroek wekenlang dicht wegens verzakte berm

Westerbroek – De Rijksweg-West (N860) bij Westerbroek is nog minstens twee á drie weken afgesloten in de richting van Hoogezand. Tussen de brug bij de Energieweg en de Scheepswerven is een groot stuk van de berm/kade verzakt. Op sommige stukken is een scheur van vijftien(!) centimeter breed ontstaan meldt een wegwerker. De scheur zelf is niet meer te zien; maar we kregen de mogelijkheid een foto van de foto te maken op haar telefoon. Tientallen mensen zijn op dit moment bezig om de vangrails te verwijderen zodat er ruimte is voor het herstel. De provincie gaat in het begin van aankomende week een plan van aanpak presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *