PolitiePolitieberichten

Grote alcoholcontrole op Erasmusweg in Hoogezand; meerdere alcomobilisten aangehouden

Hoogezand – De politie heeft zaterdagavond op de Kerkstraat/Erasmusweg in Hoogezand een grote alcoholcontrole gehouden. Alle verkeer werd in een trechter geleid. De bestuurders van auto’s en andere gemotoriseerde voertuigen moesten blazen.

Vier bestuurders moesten mee naar het bureau voor een extra controle van het ademanalyseapparaat, drie van hen hadden teveel gedronken. Een fietser die de controle passeerde kreeg twee boetes; één voor het fietsen zonder licht, de andere voor het in de hand houden van een mobiele telefoon. Alle bestuurders van de voertuigen op de foto kregen een BOB-sleutelhanger en mochten hun weg vervolgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d