AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Vissersboot slaat om op Zuidlaardermeer; brandweer redt twee vissers uit water

Kropswolde / Meerwijck – Op het Zuidlaardermeer is zondagochtend een bootje met daarin twee vissers gekapseisd. De vissers kwamen hierdoor in het water terecht. De brandweer van Hoogezand werd opgeroepen om de twee vissers uit het water te halen.

Ook twee ambulances rukten uit. De brandweer heeft de vissers met de brandweerboot van het meer gehaald en naar een aanlegsteiger in Wolfsbarge gebracht. Daar stonden de ambulances klaar. De twee vissers raakten niet gewond, maar waren wel onderkoeld na het avontuur. Zij zijn na hun redding naar huis gegaan voor een warme douche en droge kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *