Schaftkeet gestolen in Hoogezand; politie zoekt getuigen

Hoogezand – Op donderdag 19 december 2019, omstreeks 22.15 uur is er in Hoogezand een schaftkeet gestolen. Deze is weggenomen aan de Burg. Van Roijenstraat Oost ter hoogte van de groenstrook tegenover de winkel Expert.
Nadat de dader door had dat hij gezien was heeft hij de aanhangwagen aangekoppeld aan een Daihatsu Applause en is met hoge snelheid weggereden in de richting van de Kerkstraat. Hierbij is hij tegen het verkeer in gereden waardoor een ander voertuig moest uitwijken.

De gestolen schaftkeet is voorzien van het kenteken 81-WT-ZZ en heeft op de achterzijde een plaatje met de tektst “BWRI” en het cijfer 3.

Heeft u iets gezien m.b.t. deze diefstal? Bel dan met de politie op 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000

Foto: Politie Ommelanden-Midden / Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: