PolitiePolitieberichten

Politie controleert op alcoholgebruik op Eerste Kerstdag; ‘Bob’ krijgt oliebollen

Groningen – Op eerste kerstdag heeft team Verkeer van de politieeenheid Noord-Nederland bestuurders gecontroleerd op alcoholgebruik in het verkeer in Groningen. Van de 508 afgenomen blaastesten heeft één bestuurder één uur rijverbod opgelegd gekregen. Er werd gecontroleerd op de Paterswoldseweg, Meerweg en op de Groningerweg.

De alcoholcontroles vonden zowel overdag als ’s avonds plaats. Tijdens kerst en Oud&Nieuw controleert de politie extra op alcoholgebruik in het verkeer. Dat doen ze samen met Bob-campagneteams. Heb je geen alcohol gedronken en tref je het Bob-campagneteam? Dan krijg je twee heerlijke oliebollen! Eetsmakelijk (hopelijk)!

Foto: Team Verkeer Noord-Nederland / Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *