Overig

Lange wachtrij voor ‘Lekkerste Oliebol van Groningen’ in Sappemeer

Sappemeer – Op Oudjaarsdag stond er om 8.00 ’s ochtends al een wachtrij van een uur voor de oliebollenkraam van Martin Speelman in Sappemeer. Traditiegetrouw eten Nederlanders oliebollen met Oud&Nieuw, maar ook de krentenbollen, appelbeignets en appelflappen worden veel verkocht. Alle mensen in de rij zijn het er over eens; ‘Een uur wachten voor de oliebollen van Speelman is het meer dan waard…’Een mevrouw die elk jaar terugkeert: ‘Ik hoef geen andere oliebollen, dit zijn de besten die ik ooit heb gehad’. Er staat elk jaar een lange wachtrij, maar de bakkers van Speelman kunnen het goed aan. Er is voldoende voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *