BrandenBrandweer

Brandweer blust 47 brandjes in Hoogezand,Sappemeer en Foxhol

Hoogezand/Sappemeer/Foxhol – De brandweer van Hoogezand-Sappemeer heeft afgelopen nacht 47 brandjes moeten blussen in Hoogezand-Sappemeer en Foxhol. Bij bijna alle branden ging het om afvalbranden op straat.

Twee schuurtjes op de Goeman Borgesiusstraat en de Schermerhorning gingen in vlammen op. Aan de Ponser in Sappemeer was vuurwerk omgevallen, dit zorgde voor een brand in een garage. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Midden-Groningen reageert op Facebook op het hoge aantal branden;

De hele nacht door rotzooi op een hoop gooien en weer wegwezen.
Dit heeft niets te maken met een echt en gezellig #vreugdevuur. Dáár zijn met mij zeker afspraken over te maken. Maar ordinair afval verbranden gedurende de hele oudejaarsnacht, dat is een #slechte #traditie. Daar moet een eind aan komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *