BrandweerPolitie

[VIDEO] Politie nog altijd druk met zoektocht naar sinds jaarwisseling vermiste Ronald Mekkring: Politieboot en politiehonden ingezet

Hoogezand – De politie is momenteel druk bezig met de zoektocht naar de 24-jarige Ronald Mekkering uit Hoogezand. Hij wordt sinds de afgelopen jaarwisseling vermist. Ronald was buiten aan de Van Noortstraat in Hoogezand vuurwerk aan het afsteken toen hij plots wegliep. Sindsdien is niks meer van hem vernomen. 
Vrienden en familie vrezen het ergste en hebben daarom afgelopen dagen zelf ook meegezocht naar Ronald. Vandaag roept de zus van Ronald via social media duidelijk op om niet meer zelf te zoeken omdat mogelijke sporen dan vernietigd kunnen worden als er wel sprake zou zijn van een misdrijf.
De politie is zelf ook aan het zoeken, en gaat vandaag met een kleine boot verkenning doen in het Winschoterdiep ter hoogte van de Van Spilbergenkade. Mocht daar enige aanleiding worden gevonden om verder te zoeken naar Ronald, dan zal er een grotere politieboot met sonarapparatuur komen om de zoektocht voort te zetten. Tot op heden is er nog niks aangetroffen. In en om het Gorechtpark en in het bosperceel aan De Vosholen is de politie met speurhonden aan het zoeken naar Ronald. Ook hier is vooralsnog niks aangetroffen.
Ronald is 24 jaar oud, 1.75 meter lang, heeft donkerblond haar en bruine ogen. Ten tijde van de vermissing droeg Ronald een zwart T shirt, een donkere spijkerbroek en grijze sneakers van het merk Puma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *